Workshop

Blèzi WorkshopWorkshop [young Group]

Tegenwoordig zijn we altijd ‘on the go’ en een beautymomentje voor jezelf of samen met je vriendinnen zit er vaak niet in. Maar hoe makkelijk zou het zijn als jouw beautymoment gewoon naar je toe komt? Tijdens een Blèzi Workshop bij je thuis of op je werk kun je kennismaken met alle Blèzi make-up en huidverzorgingsproducten. Je ontvangt waardevolle tips. Bovendien kun je alle Blèzi producten zelf ervaren en uitvoerig testen, voor de juiste productkeuze die past bij jou!

De Blèzi Workshop is anders

Vernieuwend, hip, modern, interactief en leerzaam: dat is de Blèzi Workshop. Je ervaart de Blèzi huidverzorging en make-up met nagenoeg al je zintuigen; je beleeft de texturen, je ziet de kleuren, je proeft het concept, je voelt de kwaliteit en je ontdekt hoe makkelijk je de producten kunt gebruiken. Natuurlijk krijg je een heleboel tips en tricks cadeau. De workshop is geschikt voor iedereen, ook als je niet gewend bent om huidverzorging en/of make-up te gebruiken.

Direct boeken? Dat kan mail voor opties naar info@salonmarlies.com

Je kunt kiezen uit diverse workshops zoals ‘Huidvserzorging’, ‘5 minuten make-up’, ‘Make-up voor beginners’, ‘Make-up voor gevorderden’, ‘Feest make-up en ‘Trend make-up