Bruidsstyling

Op je bruiloft wil je er op je mooiste uitzien!

Je kapsel, make-up en je handen spelen daarbij een grote rol. In de voorbereidingen ben je vast al opzoek naar inspiratie om te kijken welke look je wilt creëren en wat het beste bij jou en je jurk past.

Tijdens de kennismakingsbehandeling beantwoord ik al je vragen en ontvang je een korte behandeling om te zien in welke conditie de huid is.

Ook is het mogelijk om hairextensions te huren. We zullen kijken welke kleur het beste bij jou haar past. Hierdoor blijft je kapsel beter zitten en krijg je ook meer volume en word het een echt bruidskapsel.

z’on 2/3 weken voor DE grote dag plannen we onze proefsessie in (bij mij in de salon), hierin nemen we al je wensen door en zullen we de look creëren van jou wensen. Op de dag zelf kom ik bij jou thuis of op locatie zodat je de dag heerlijk ontspannen kan opstarten.

Die dag besteed ik net wat meer aandacht aan je haar en visagie zodat prachtig blijft zitten.

Wil je graag de super luxe bruidsbehandeling met nagels erbij dan plannen we in de week voor de bruiloft een moment om je te voorzien van een mooi set gellak of een set acryl nagels.

Zoekt je moeder, zus of vriendin ook nog iemand die ze kan voorzien van haar en/of visagie vraag naar de mogelijkheden ik kijk met liefde hoe we dit samen kunnen inplannen.