De deur is dicht, maar we zitten niet stil!

Helaas heb ik mijn deur weer moeten sluiten, heel begrijpelijk maar wat vind ik het toch jammer. Ik vind dit namelijk een van de leukste tijden van het jaar om te werken. Iedereen is vrolijk, kijkt uit naar de feestdagen vol gezelligheid en geliefden om je heen en heerlijk eten.

Afgelopen zondag zag ik het al een beetje aankomen, Duitsland zou de schoonheidsbranche op woensdag gaan sluiten. En ik vreesde dat wij niet zouden achterblijven. Daarom besloot ik maandag maar de hele dag te gaan werken. Maar met twee kindjes thuis is dat wel een heel geregel. Want waar breng je die zo snel heen? Gelukkig had ik een hele lieve vriendin waar ik ze heen mocht brengen en haar dochter is de vaste oppas dus die heeft ze na het eten hier lekker in bed gestopt. Dus ik had mijn handen vrij en ben van 8.30 tot klokslag 0.00 uur middennacht gaan werken. Wat vond ik het gaaf om toch nog heel wat dames en heren even te zien voor een nieuwe coupe of een mooi setje nagels.

Nu we de deur weer gesloten hebben ben ik weer aan het kijken naar andere mogelijkheden. Gelukkig kan ik jullie nog steeds helpen via facetime of app voor persoonlijk makeup advies. En zoals vele van jullie ook weten gaat de Salon verhuizen dus ik ben ook druk met de voorbereidingen. Wat gaan we op de muur doen? Welk keukentje vind ik mooi? En met een nieuwe Salon hoort ook een nieuwe logo en verfrissende site. Dus al met al zijn we lekker bezig.

Lieve mensen, blijf gezond en lief voor elkaar 

Comments are closed.