De salon is weer geopend!

Het moment dat meneer Rutte vertelde dat we weer mochten beginnen weet ik nog heel goed. Wat was ik ontzettend blij en opgelucht en ook wel een beetje emotioneel. Want we waren hier al zo hard in de nieuwe salon aan het werk geweest. Maar het was allemaal nog zo uitzichtloos. En daar was het moment dan. We kregen groen licht!

Maar ondanks dat er toen al heel veel was gedaan in de salon was er ook echt nog genoeg te doen. Met man, vrouw en kind is er ontzettend hard gewerkt door familie en vrienden, bedankt allemaal! En ondanks dat er nog wel wat kleine dingen moeten gebeuren ziet het er al zo gaaf uit!

Ondertussen ben ik nu al een kleine week aan het werk en het voelt weer zo fijn! Dames en ook de heren wat heb ik jullie gemist zeg en des te groter weer het besef hoe erg ik van mijn werk hou! En merk aan jullie dat een stukje ontspanning en tijd voor jezelf toch ook erg belangrijk zijn in deze tijd.

Wil jij ook nog graag een afspraak maken? Dat kan bel 0624556037 of mail naar info@salonmarlies.com.

Liefs, Marlies

Comments are closed.